One-pot fransk løkpasta med mørbradbiff og ruccola

One-pot fransk løkpasta

med mørbradbiff og ruccola
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Gul løk
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Mezze maniche
1 pakke
(Hvete)
Vann
6 dl
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hvitløksfedd
1 stk
Ruccola
50 g
Tomat
½ stk
Mørbrad
180 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1193 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
156 g
Protein:
79 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne en enkel vinaigrette til salaten med litt olivenolje, eddik, salt og pepper.

Skrell og kutt løken i tynne skiver og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt av oljen fra balsamicovinaigretten og litt sukker. Stek løken under omrøring i 7–8 minutter til den er gyllen. Tilsett 1 ss til av balsamicovinagretten, oksebuljongen, den ukokte pastaen og 6 dl vann, og rør sammen. Dekk med lokk, kok opp, og la det småkoke i 10–12 minutter under omrøring, til pasten er gjennomkokt. Finriv Grana Padano osten, og vend den inn rett før servering. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2 minutter på hver side. La kjøttet hvile frem til servering.
Skyll ruccolaen og tomaten, og kutt tomaten i båter (se tips). 
God middag!