One-pot fransk løkpasta
med mørbradbiff og ruccolaNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Gul løk
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Mezze maniche
1 pakke
Vann
6 dl
Grana Padano
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Ruccola
50 g
Tomat
½ stk
Mørbrad
180 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1193 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 156 g
- Protein:
- 79 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag gjerne en enkel vinaigrette til salaten med litt olivenolje, eddik, salt og pepper.
Skrell og kutt løken i tynne skiver og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt av oljen fra balsamicovinaigretten og litt sukker. Stek løken under omrøring i 7–8 minutter til den er gyllen. Tilsett 1 ss til av balsamicovinagretten, oksebuljongen, den ukokte pastaen og 6 dl vann, og rør sammen. Dekk med lokk, kok opp, og la det småkoke i 10–12 minutter under omrøring, til pasten er gjennomkokt. Finriv Grana Padano osten, og vend den inn rett før servering. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2 minutter på hver side. La kjøttet hvile frem til servering.
Skyll ruccolaen og tomaten, og kutt tomaten i båter (se tips).
God middag!