Quesadillas med marinert biff, paprikakompott og salat
Roede

Quesadillas

med marinert biff, paprikakompott og salat
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Margarin
  • olje
  • pepper
  • salt
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Paprikakrydder
½–1 pakke
Margarin
1 ss
(Melk)
Marinerte biffstrimler
250 g
Olje
1 ts
Fullkornstortillaer
2–4 stk
(Hvete, Gluten)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
1 ts
Tomat
1 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Hvitløksdressing
½ pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
691 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
48 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pakk gjerne quesedillasene inn i litt aluminiumsfolie etter de er stekt for å holde dem varme frem til servering.

Skyll, rens og kutt paprikaene i strimler. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepannne til middels høy varme, og ha i 1 ss margarin. Stek paprikaen og løken under omrøring i 4–5 minutter, til det er mykt. Krydre med ønsket mengde av paprikakrydderet og litt salt, og ha kompotten over i en stor skål. 
Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Ha i kjøttet, og stek det et par minutter uten å røre i det, slik at det får en gyllen stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek i 2 minutter til. Ha kjøttet over i skålen med paprikakompotten, og tørk ut av stekepannen. 
 Legg tortillasene utover kjøkkenbenken, og fordel kjøttet og paprikakompotten jevnt utover nedre halvdel av lefsene. Strø litt ost over, og brett delen av tortillasen uten fyll over, slik at du får to til fire halvmåner. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek quesadillasene i omtrent 2 minutter på hver side, eller til de er gylne og osten er smeltet (se tips). 
Skyll og kutt tomaten i båter. Bland sammen tomaten, salaten og hvitløksdressingen i en skål, og krydre med litt salt og pepper. Del gjerne quesadillasene i mindre trekanter før servering. 
125 g Tortillas: 1 stk Revet mozzarella: 15 g Grønnsaker 150 g Hvitløksdressing: 1 ss Energiinnhold: ca. XXX kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!