Sticky smoked bbq-pork bowl med knust agurksalat og ris
Laktosefri

Sticky smoked bbq-pork bowl

med knust agurksalat og ris
3.59 (80)
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
135 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Honning
1 pakke
Røkt paprikakrydder
½ pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Rettich
1 bit
Agurk
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Rød chili
1 stk
Råkostmiks
150 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
694 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
88 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side. Pisk sammen barbecuesausen, honningen og det røkte paprikapulveret i en liten skål, og pensle kjøttet med glazen mot slutten av steketiden. Kutt kjøttet i strimler før servering. 
 Skrell hvitløken, sjalottløken og rettichen, og skyll agurken. Kutt sjalottløken i tynne ringer og rettichen i strimler. Finhakk hvitløken og knus agurken i mindre stykker, eller kutt den i skiver. Vend alt sammen i en bolle med soya- og ingefærsausen og dryss sesamfrøene over.   
Skyll og kutt chilien i ringer. Fordel risen i skåler, og legg kjøttet, agurksalaten og råkostmiksen i seksjoner over. Topp med chilien og bbq-sausen fra kjøttet.  
God middag!