Laktosefri
Sticky smoked bbq-pork bowl
med knust agurksalat og ris3.59 (80)
Under 20 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
135 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Honning
1 pakke
Røkt paprikakrydder
½ pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Rettich
1 bit
Agurk
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Rød chili
1 stk
Råkostmiks
150 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 694 kcal
- Fett:
- 18 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side. Pisk sammen barbecuesausen, honningen og det røkte paprikapulveret i en liten skål, og pensle kjøttet med glazen mot slutten av steketiden. Kutt kjøttet i strimler før servering.
Skrell hvitløken, sjalottløken og rettichen, og skyll agurken. Kutt sjalottløken i tynne ringer og rettichen i strimler. Finhakk hvitløken og knus agurken i mindre stykker, eller kutt den i skiver. Vend alt sammen i en bolle med soya- og ingefærsausen og dryss sesamfrøene over.
Skyll og kutt chilien i ringer. Fordel risen i skåler, og legg kjøttet, agurksalaten og råkostmiksen i seksjoner over. Topp med chilien og bbq-sausen fra kjøttet.
God middag!
