Kremet fullkornspasta med kyllingkjøttdeig
sopp, cherrytomater og spinatNy oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pastavann
- pepper
- salt
Fullkornspenne
200 g
Sjampinjong
100 g
Hvitløksfedd
1 stk
Cherrytomater
125 g
Rød paprika
1 stk
Bladpersille
1 bunt
Spinat
50 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Crème fraîche
75 g
Chiliflak
½ pakke
Pastavann
1–2 dl
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 708 kcal
- Fett:
- 24 g
- Karbohydrater:
- 77 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du vil kan du lage en topping. Del cherrytomatene i to og bland dem med grovhakket persille, ønsket mengde av chiliflakene, litt olivenolje, salt og pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 2 dl av pastavannet før pastaen siles.
Rens sjampinjongene fri for jord, og kutt dem i skiver. Skrell og finhakk hvitløk. Skyll cherrytomatene, paprikaen, bladpersillen og spinaten. Kutt paprikaen i terninger og grovhakk persillen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt.
Ha i sjampinjongen og paprikaen, og stek videre i 2–3 minutter. Rør inn cherrytomatene, hønsebuljongen, crème fraîchen, 1–2 dl av pastavannet og ønsket mengde av chiliflakene, og la det småkoke i 4–5 minutter. Vend inn spinaten det siste minuttet av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Server pastaen med den kremede sausen og topp med bladpersillen.
God middag!