Godt og rimelig
Kyllinglårfilet med cæsardressing
og couscoussalat med eple og bakt løkNy oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Rødløk
1 stk
Couscous
125 g
Rødt eple
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Kyllinglårfilet
320 g
Sitruskrydder
1 pakke
Cæsardressing
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 748 kcal
- Fett:
- 41 g
- Karbohydrater:
- 56 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekepannen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt løken i båter, og fordel den på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek løken i ovnen i omtrent 20 minutter.
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger, og ha det og ruccolaen i en stor serveringsskål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i et par minutter før du skjærer den i skiver.
Ha den ferdigstekte løken, couscousen og balsamicovinaigretten i skålen med ruccolaen, og bland det hele godt sammen. Krydre med litt salt og pepper.
Server cæsardressingen til retten.
God middag!