Kyllinglårfilet med cæsardressing og couscoussalat med eple og bakt løk

Godt og rimelig

Kyllinglårfilet med cæsardressing

og couscoussalat med eple og bakt løk
Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Couscous
125 g
(Hvete)
Rødt eple
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Kyllinglårfilet
320 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Cæsardressing
½–1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
748 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
56 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekepannen til 220 grader varmluft. 
Skrell og kutt løken i båter, og fordel den på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek løken i ovnen i omtrent 20 minutter.
 Tilbered couscousen som anvist på pakken. Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger, og ha det og ruccolaen i en stor serveringsskål.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i et par minutter før du skjærer den i skiver. 
Ha den ferdigstekte løken, couscousen og balsamicovinaigretten i skålen med ruccolaen, og bland det hele godt sammen. Krydre med litt salt og pepper. 
Server cæsardressingen til retten. 
God middag!