Roede
Laktosefri
Glutenfri
Krydret kyllinglårfilet
med chilistekte grønnsaker, maiskrem og svart risNy oppskrift
Under 40 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Margarin
- melk
- olje
- pepper
- salt
Svart ris
1 pakke
Tomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Rødløk
½–1 stk
Lime
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Margarin
1 ss
Melk
1 dl
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Røkt chilimix
1 pakke
Kyllinglårfilet
320 g
Sitruskrydder
1 pakke
Olje
1 ts
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 661 kcal
- Fett:
- 23 g
- Karbohydrater:
- 74 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og grovhakk korianderen. Skrell og finhakk rødløken. Ha tomaten, korianderen, løken og saften fra limen i er serveringsskål, og smak til med litt salt.
Hell vannet av maisen, og ha maisen i en liten kjele på middels varme sammen med 1 ss margarin og 1 dl melk. Kok opp og la det koke i omtrent 2 minutter. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en jevn krem, og smak til med salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden. Ha kyllingen over på et skjærebrett, og kutt den i skiver før servering. La fettet være igjen i pannen.
Skyll paprikaen, skrell løken, og kutt dem i strimler. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme. Stek grønnsakene i omtrent 4 minutter, og krydre med chilimiksen og litt salt.
100 g Pico de gallo: 2 ss Maiskrem: 1 ss Chilistekte grønnsaker: 75 gram Kylling: 125 g Energiinnhold: ca. XXX kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!