Stekt laks med bulgur, ovnsbakte grønnsaker, granateple og lett urtedressing

Stekt laks med bulgur

Ovnsbakte grønnsaker, granateple og lett urtedressing
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Bulgur
125 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Urtemiks
½-1 pakke
Kikerter
½ pakke
Granateple
1 stk
Bladpersille
1 bunt
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
663 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
54 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. 
 Skyll og kutt paprikaen og squashen i store terninger. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn urtemiksen, litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre. Hell laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Stek kikertene i ovnen på brettet med grønnsakene de siste 10 minuttene av steketiden. 
 Del granateplet i to, og bank eller plukk ut granateplekjernene i en skål. Skyll og grovhakk bladpersillen. Vend granateplet og persillen sammen med de ovnsbakte grønnsakene før servering.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med litt salt og pepper, og stek den i 2 minutter på den ene siden. Skru ned til middels varme, snu fisken og stek den videre i 2 minutter.
Server laksen med bulguren, grønnsakene og urtedressingen. 
God middag!