Urtestekt kylling med ovnsbakte tomater, brokkoli, kokte poteter, ruccola og ajvar
Glutenfri

Urtestekt kylling med ovnsbakte tomater

brokkoli, kokte poteter, ruccola og ajvar
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Cherrytomater
250 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Urtemiks
½–1 pakke
Ruccola
30 g
Ajvar
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
738 kcal
Fett:
45 g
Karbohydrater:
42 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skrell og finhakk hvitløken, og skyll tomatene. Ha tomatene, balsamicovinaigretten og hvitløken i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Bak det hele i ovnen i 8–10 minutter. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomstekt og gyllen. Vend inn urtemiksen det siste minuttet av steketiden. 
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3 minuttene av koketiden.
Skyll ruccolaen. Topp retten med ruccolaen, ajvaren og hvitløksdressingen.
God middag!