Urtestekt kylling med ovnsbakte tomater, brokkoli, kokte poteter, ruccola og ajvar

Urtestekt kylling med ovnsbakte tomater

brokkoli, kokte poteter, ruccola og ajvar
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Cherrytomater
250 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Urtemiks
½–1 pakke
Ruccola
30 g
Ajvar
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
738 kcal
Fett:
45 g
Karbohydrater:
42 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skrell og finhakk hvitløken, og skyll tomatene. Ha tomatene, balsamicovinaigretten og hvitløken i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Bak det hele i ovnen i 8–10 minutter. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomstekt og gyllen. Vend inn urtemiksen det siste minuttet av steketiden. 
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3 minuttene av koketiden.
Skyll ruccolaen. Topp retten med ruccolaen, ajvaren og hvitløksdressingen.
God middag!