Garam masalakrydret lyr med pannestekte grønnsaker, svart ris og korianderyoghurt
Glutenfri

Garam masalakrydret lyr

med pannestekte grønnsaker, svart ris og korianderyoghurt
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Svart ris
1 pakke
Fennikel
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gulrot
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Garam masala
½-1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Lyrfilet
300 g
(Fisk)
Olje
1 ss
Koriander
1 bunt
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Chiliflak
⅓ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
488 kcal
Fett:
12 g
Karbohydrater:
60 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt fennikelen i strimler. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt gulroten i to på langs og deretter i skiver. 
 Skrell og finhakk hvitløken. Ha den i en bolle sammen med 1 ss olje, garam masalakrydderet, ønsket mengde chiliflakes  og litt salt. Ha i fiskestykkene, og vend alt godt sammen. Ha fisken over i en ildfast form, og bak den i ovnen i 8–10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 4–5 minutter, til de er møre.
 Skyll og grovhakk korianderen, og ha den over i en skål sammen med yoghurten og ønsket mengde av chiliflakene. Rør sammen og smak til med salt og pepper.
God middag!