Glutenfri
Garam masalakrydret lyr
med pannestekte grønnsaker, svart ris og korianderyoghurtNy oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Svart ris
1 pakke
Fennikel
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gulrot
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Garam masala
½-1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Lyrfilet
300 g
Olje
1 ss
Koriander
1 bunt
Yoghurt naturell
150 g
Chiliflak
⅓ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 488 kcal
- Fett:
- 12 g
- Karbohydrater:
- 60 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt fennikelen i strimler. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt gulroten i to på langs og deretter i skiver.
Skrell og finhakk hvitløken. Ha den i en bolle sammen med 1 ss olje, garam masalakrydderet, ønsket mengde chiliflakes og litt salt. Ha i fiskestykkene, og vend alt godt sammen. Ha fisken over i en ildfast form, og bak den i ovnen i 8–10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 4–5 minutter, til de er møre.
Skyll og grovhakk korianderen, og ha den over i en skål sammen med yoghurten og ønsket mengde av chiliflakene. Rør sammen og smak til med salt og pepper.
God middag!