Krydret svinedeig i tomatsaus med fullkornspenne
Laktosefri

Krydret svinedeig

i tomatsaus med fullkornspenne
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Kokevann
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Aromasopp
100 g
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
2 stk
Cherrytomater
250 g
Svinekjøttdeig
300 g
Kryddermiks med fennikel og pepper
½ pakke
(Sennep)
Røkt chilimix
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Kokevann
2 dl
Fullkornspenne
200 g
(Hvete)
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
723 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
81 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spar gjerne litt av Grana Padanoen og riv det på toppen av retten ved servering.

 Børst soppen fri for jord, og kutt dem i skiver. Skrell rødløken og hvitløksfeddene. Kutt rødløken og hvitløken i tynne skiver. Skyll cherrytomatene.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men spar på 2 dl av kokevannet.  
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og krydre med kryddermiksen og den røkte chilimiksen. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter til, til den er gjennomstekt. Smak til med salt, og ha kjøttet over på en tallerken.  
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og tilsett litt mer olje. Ha i soppen og rødløken, og stek til soppen har blitt gyllen og løken er blank. Tilsett hvitløken og la den surre med i omtrent 1 minutt. Ha så i cherrytomatene, oksebuljongen, den stekte kjøttdeigen og 2 dl kokevann fra pastaen. Kok opp, og la det småkoke i omtrent 5 minutter. Finriv Grana Padano osten på et rivjern, og vend den inn rett før servering (se tips).
 Skyll, tørk og finhakk bladpersillen, og topp retten med den.
God middag!