Laktosefri
Glutenfri
Rekebowl
med mangosalat, ris og tortillachipsNy oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Skalldyr
Basisvarer:
- Salt
Jasminris
135 g
Mango
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Lime
1 stk
Reker
250 g
Lime
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Chilimajones
½–1 pakke
Tortillachips
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 778 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 96 g
- Protein:
- 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell mangoen og rødløken, og skyll korianderen. Kutt mangoen i små terninger, og finhakk rødløken og korianderen. Ha alt i en serveringsskål og vend inn saften fra limen. Smak til med salt og pepper.
Ha rekene i en sil, skyll dem under kaldt vann, og ha dem over i en serveringsskål. Press over saften fra limen, og krydre med ønsket mengde av chiliflakene og litt salt.
Ha risen i skåler, og fordel rekene, mangosalaten oppå. Topp med chilimajonesen og tortillachipsen.
God middag!