Rekebowl med mangosalat, ris og tortillachips
Laktosefri
Glutenfri

Rekebowl

med mangosalat, ris og tortillachips
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Skalldyr

Basisvarer:
  • Salt
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
135 g
Mango
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Lime
1 stk
Reker
250 g
(Skalldyr)
Lime
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Tortillachips
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
778 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
96 g
Protein:
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skrell mangoen og rødløken, og skyll korianderen. Kutt mangoen i små terninger, og finhakk rødløken og korianderen. Ha alt i en serveringsskål og vend inn saften fra limen. Smak til med salt og pepper. 
 Ha rekene i en sil, skyll dem under kaldt vann, og ha dem over i en serveringsskål. Press over saften fra limen, og krydre med ønsket mengde av chiliflakene og litt salt.   
 Ha risen i skåler, og fordel rekene, mangosalaten oppå. Topp med chilimajonesen og tortillachipsen.
God middag!