Fusion pasta med karrikylling, spinat og hvitløksdressing

Fusion pasta

med karrikylling, spinat og hvitløksdressing
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Her får du en rask og deilig pasta med karrikrydret kylling. En skikkelig digg fusionrett!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Casarecce
200 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Tomater
2 stk
Spinat
50 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Karri
½–1 pakke
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
(Soya)
Pastavann
½–1 dl
Hvitløksdressing
½–1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
666 kcal
Fett:
14 g
Karbohydrater:
82 g
Protein:
53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på 1 dl av pastavannet når pastaen siles. Skrell og kutt rødløken og hvitløken i tynne skiver. Skyll og kutt tomatene i terninger. Skyll og tørk spinaten.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen, rødløken og hvitløken i omtrent 3 minutter under omrøring. Krydre med ønsket mengde av karrien og litt salt. Tilsett soyasausen og ½–1 dl pastavann, og gi det et raskt oppkok. Vend inn den ferdigkokte pastaen, spinaten og tomatterningene før servering. Smak eventuelt til med mer av karrien og salt.  
Topp pastaen med hvitløksdressingen og ønsket mengde av chiliflakene.
God middag!