Stekt kyllinglårfilet med sprø salat, ris og mangodressing

Stekt kyllinglårfilet

med sprø salat, ris og mangodressing
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
135 g
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Pak choy
1 stk
Reddiker
1 pakke
Mangopuré
½–1 pakke
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
½–1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
589 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
74 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha halvparten av mangodressingen i stekepannen når kyllingen har igjen 2 minutter av steketiden. La dressingen koke inn et par minutter, og øs den over kyllingen med en skje.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll eplet, korianderen, pak choyen og reddikene. Kutt eplet og reddikene i tynne skiver. Kutt pak choyen i grove strimler og grovhakk korianderen. Ha det hele over i en salatbolle. 
Bland sammen mangopurèen, soya- og ingefærsausen og saft fra limen i en skål. Vend halvparten av dressingen inn med salaten rett før servering.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den er gyllen og gjennomstekt. La kyllingen hvile et par minutter før den kuttes i skiver.
Spre risen på tallerkener og topp med salaten og kyllingen. Server resten av mangodressingen til retten. 
God middag!