Ørret i mild mangosaus
med ris og gulrot- og yoghurtsalatNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
135 g
Hvitløksfedd
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
Gulrot
1 stk
Rødt eple
½ stk
Agurk
½ stk
Ørretfilet
250 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
Spisskummen
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 795 kcal
- Fett:
- 29 g
- Karbohydrater:
- 96 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å gjøre retten mer barnevennlig kan du kutte eplet, gulrøttene og agurken i staver, og servere hvitløksyoghurten som dipp ved siden av.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk hvitløken, og rør den sammen med yoghurten i en serveringsskål. Skrell og grovriv gulroten på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt agurken og eplet i tynne skiver. Vend det hele sammen med hvitløksyoghurten, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1–2 minutter på hver side, til den er såvidt gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg fisken over på en tallerken. Ha matfløten og mangochutneyen i stekepannen, og kok opp under omrøring. Smak til med salt, pepper og spisskummen-krydderet. Legg fisken tilbake i sausen før servering.
God middag!