Ørret i mild mangosaus, med ris og gulrot- og yoghurtsalat

Ørret i mild mangosaus

med ris og gulrot- og yoghurtsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Basmatiris
135 g
Hvitløksfedd
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Gulrot
1 stk
Rødt eple
½ stk
Agurk
½ stk
Ørretfilet
250 g
(Fisk)
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Spisskummen
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
795 kcal
Fett:
29 g
Karbohydrater:
96 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å gjøre retten mer barnevennlig kan du kutte eplet, gulrøttene og agurken i staver, og servere hvitløksyoghurten som dipp ved siden av.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og finhakk hvitløken, og rør den sammen med yoghurten i en serveringsskål. Skrell og grovriv gulroten på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt agurken og eplet i tynne skiver. Vend det hele sammen med hvitløksyoghurten, og smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1–2 minutter på hver side, til den er såvidt gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg fisken over på en tallerken. Ha matfløten og mangochutneyen i stekepannen, og kok opp under omrøring. Smak til med salt, pepper og spisskummen-krydderet. Legg fisken tilbake i sausen før servering.
God middag!