Mangoglasert ørretburger med cheddar og chili og asiatisk pak choysalat

Mangoglasert ørretburger med cheddar og chili

frisk asiatisk pak choysalat
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Pak choy
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Agurk
1 stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Brioche hamburgerbrød
2 stk
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Ørretburger med cheddar og chili
260 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Mangopuré
½–1 pakke
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
(Soya)
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
709 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skyll pak choyen, chilien, agurken og limen. Kutt pak choyen i tynne strimler, agurken i tynne skiver og ønsket mengde av chilien i tynne ringer. Finriv skallet (kun det grønne) fra limen på et rivjern, og ha det i en bolle. Pisk inn saften fra limen og 1 ts sukker, og vend inn grønnsakene. La salaten marinere frem til servering, men vend på det et par ganger underveis. 
Del burgerbrødene i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek brødene med snittflatene ned i et par minutter, eller til de er gylne og lune. Pakk brødene inn i litt aluminiumsfolie for å holde på varmen. 
 Ha litt olje i stekepannen fra forrige punkt, og stek burgerne på middels varme i omtrent 2 minutter på hver side. Ha over mangopureèn og soyasausen, legg på et lokk, og la burgerne trekke et par minutter til de er gjennomvarme. Vend burgerne godt inn i sausen før servering. 
 Smør aiolien på brødene og fyll med ørretburgeren og litt av salaten. Server resten av salaten på siden.
God middag!