Laktosefri
Glutenfri
Sitrusstekte kyllingskiver med svart ris, brokkoli og blomkål
curry- og mangodressingNy oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Det gode sitruskrydderet passer perfekt sammen med kylling og den gode fruktige dressingen.
Det gode sitruskrydderet passer perfekt sammen med kylling og den gode fruktige dressingen.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- smør
Svart ris
125 g
Rødløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
Smør
1 ss
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 658 kcal
- Fett:
- 29 g
- Karbohydrater:
- 57 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt smør inn i den ferdigkokte risen og krydre med litt salt og pepper.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 1 minutt på hver side, til den er gyllen. Skru ned til middels varme, tilsett 1 ss smør og rødløken, og krydre kyllingen med sitruskrydderet. La rødløken og kyllingen surre i 4–5 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i 3–4 minutter, eller til de er møre. Hell av vannet.
Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!
