Sitrusstekte kyllingskiver med svart ris, brokkoli og blomkål, curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Sitrusstekte kyllingskiver med svart ris, brokkoli og blomkål

curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Det gode sitruskrydderet passer perfekt sammen med kylling og den gode fruktige dressingen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Svart ris
125 g
Rødløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
1 ss
(Melk)
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
658 kcal
Fett:
29 g
Karbohydrater:
57 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt smør inn i den ferdigkokte risen og krydre med litt salt og pepper.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 1 minutt på hver side, til den er gyllen. Skru ned til middels varme, tilsett 1 ss smør og rødløken, og krydre kyllingen med sitruskrydderet. La rødløken og kyllingen surre i 4–5 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.     
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i 3–4 minutter, eller til de er møre. Hell av vannet.
Server curry- og mangodressingen til retten.   
God middag!