Linguine og kremet kylling
med grønne erter, Grana Padano og frisk salatNy oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Linguine
200 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Bladpersille
1 bunt
Grønne erter
125 g
Grana Padano
1 pakke
Gulbete
1 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 990 kcal
- Fett:
- 49 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spar på litt av pastavannet når pastaen siles. Spe den kremede kyllingen med pastavannet til ønsket konsistens.
Tilbered pastaen som anvist på pakken (se tips).
Del kyllingen i mindre biter på langs. Ha kyllingen, kraften fra pakken, matfløten og buljongen over i en kjele. Gi det et oppkok, skru ned til middels varme, og la kyllingen småkoke under lokk i omtrent 10 minutter. Skyll bladpersillen, og plukk bladene av stilkene.
Dra kyllingen fra hverandre med to gafler, slik at det blir tynne strimler. Vend inn ertene og persillen, og smak til med salt og pepper. Finriv Grana Padanoen på et rivjern, og vend den inn rett før servering.
Skrell og kutt betene i så tynne skiver som mulig. Ha beteskivene og salaten over i en bolle, og vend inn balsamicovinaigretten.
God middag!