Lune piadinabrød fylt med plantechunks, friske grønnsaker og urtedressing
Vegetar

Lune piadinabrød fylt med plantechunks

friske grønnsaker og urtedressing
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Gul paprika
1 stk
Ruccola
30 g
Plantebaserte chunks
280 g
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Smør
1 ss
(Melk)
Piadina
4 stk
(Hvete, Rug)
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
789 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm brødene i en brødrister eller i stekepannen, da trenger du ikke sette på ovnen.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft (se tips).  
Skrell rødløken og skyll tomatene, paprikaen og ruccolaen. Tørk ruccolaen og kutt løken, tomatene og paprikaen i tynne skiver.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek plantechunksene under omrøring i omtrent 5 minutter eller til de er godt brunet. Vend inn 1 ss smør og ønsket mengde av soyasausen, og krydre med litt pepper.   
Varm brødene på en rist i ovnen i omtrent 3 minutter.  
Server urtedressingen til retten.
God middag!