Vegetar
Lune piadinabrød fylt med plantechunks
friske grønnsaker og urtedressingNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- smør
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Gul paprika
1 stk
Ruccola
30 g
Plantebaserte chunks
280 g
Glutenfri soyasaus
½ pose
Smør
1 ss
Piadina
4 stk
Lett urtedressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 789 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm brødene i en brødrister eller i stekepannen, da trenger du ikke sette på ovnen.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft (se tips).
Skrell rødløken og skyll tomatene, paprikaen og ruccolaen. Tørk ruccolaen og kutt løken, tomatene og paprikaen i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek plantechunksene under omrøring i omtrent 5 minutter eller til de er godt brunet. Vend inn 1 ss smør og ønsket mengde av soyasausen, og krydre med litt pepper.
Varm brødene på en rist i ovnen i omtrent 3 minutter.
Server urtedressingen til retten.
God middag!