Laktosefri
Chorizokjøttboller i tomatsaus
med pasta, ruccola og Grana PadanoNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Linguine
200 g
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gul paprika
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Oregano
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Chorizodeig
300 g
Ruccola
30 g
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 787 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, oreganoen og hønsebuljongen, og la det hele koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Form små kjøttboller av chorizodeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på alle sider, til de har en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene over i tomatsausen, og la dem småkoke på lav varme i 2–3 minutter.
Skyll ruccolaen, og ha den i en serveringsskål. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med ruccolaen og osten ved servering.
God middag!
