Chorizokjøttboller i tomatsaus med pasta, ruccola og Grana Padano
Laktosefri

Chorizokjøttboller i tomatsaus

med pasta, ruccola og Grana Padano
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Linguine
200 g
(Hvete)
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gul paprika
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Oregano
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Chorizodeig
300 g
Ruccola
30 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
787 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
89 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger.  
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, oreganoen og hønsebuljongen, og la det hele koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.   
Form små kjøttboller av chorizodeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på alle sider, til de har en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene over i tomatsausen, og la dem småkoke på lav varme i 2–3 minutter.  
 Skyll ruccolaen, og ha den i en serveringsskål. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med ruccolaen og osten ved servering. 
God middag!