Biff à la Lindström med kapers, rødbeter og estragonsmør
Ny oppskrift
Under 40 min
14 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Hvetemel
- olje
- pepper
- salt
- smør
- sukker
- vann
Poteter
700 g
Gul løk
1 stk
Sous vide-rødbeter
1 pakke
Kapers
½ glass
Panering
1 pakke
Melk
1 dl
Salt
1 ts
Kjøttdeig
550 g
Rødbeter
2 stk
Spinat
75 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Vann
2 dl
Glutenfri soyasaus
1 pose
Hønsebuljong
1 pakke
Hvetemel
1 ss
Smør
1 ss
Sukker
1 ts
Kapers
½ glass
Kryddersmør
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 752 kcal
- Fett:
- 40 g
- Karbohydrater:
- 63 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
bake betene, så smelte smør og mel og spe med krafta fra formen. vende inn betene igjen.
God middag!