Biff à la Lindström med kapers, rødbeter og estragonsmør

Biff à la Lindström med kapers, rødbeter og estragonsmør

Ny oppskrift
Under 40 min
14 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Poteter
700 g
Gul løk
1 stk
Sous vide-rødbeter
1 pakke
Kapers
½ glass
Panering
1 pakke
Melk
1 dl
(Melk, Laktose)
Salt
1 ts
Kjøttdeig
550 g
Rødbeter
2 stk
Spinat
75 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Vann
2 dl
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Hønsebuljong
1 pakke
Hvetemel
1 ss
(Hvete)
Smør
1 ss
(Melk)
Sukker
1 ts
Kapers
½ glass
Kryddersmør
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
752 kcal
Fett:
40 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

bake betene, så smelte smør og mel og spe med krafta fra formen. vende inn betene igjen. 
God middag!