Gratinert ravioli med ricotta og spinat
tomatsaus og pepperoni, servert med ruccolasalatNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Egg·
 - Gluten·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Salt
 
Ravioli med ricotta og spinat
1 pakke
Spinat
50 g
Tomatsaus
1 pakke
Bechamelsaus 
250 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
60 g
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 934 kcal
 - Fett:
 - 58 g
 - Karbohydrater:
 - 69 g
 - Protein:
 - 34 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.  
 Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Tilbered raviolien som anvist på pakkene, og hell av vannet.    
 Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte raviolien i sausen. Legg spinaten i et lag over raviolien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.    
 Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i terninger, og bland sammen ruccolaen, tomatterningene og balsamicovinaigretten i en serveringsskål.        
God middag!
