Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost
15-20

Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost

En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag. 

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g

Bolognese

bolognese med kjøtt
Bolognese med kjøtt (Selleri)
600 g
oregano
Oregano
1 pakke

Frisk salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
½–1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 807 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 101 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg salatingrediensene, chiliflakene og den revne osten i små skåler slik at alle kan forsyne seg med det de selv ønsker.

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
  2. Bolognesesaus: Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med oreganokrydderet, salt og pepper.
  3. Frisk salat: Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Ha balsamicovinaigretten i en salatbolle og vend inn grønnsakene og løken. 
  4. Topping: Topp retten med den revne osten og chiliflakene ved servering.  
  5. God middag!