Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter
Laktosefri

Cæsarsalat med kylling

bacon og nystekte bagetter
4.35 (1270)
Under 30 min
8 Ingredienser
En mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter er en klassisk kombinasjon av smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
½ pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Grove bagetter
1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 863 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 75 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger i stedet: Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Stek bagettene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 4–5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et kjøkkenpapir, og la det renne litt av seg. Stek kyllingen i samme stekepanne i omtrent 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
 Skyll og tørk salaten, kutt den i strimler, og legg den over på et stort serveringsfat. Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Fordel grønnsakene over salaten.
 Fordel kyllingen og baconet over salaten. Kutt Grana Padano-osten i tynne skiver, og topp salaten med osten og litt av cæsardressingen. Del bagettene i mindre biter. Bland salaten rett før servering, og server resten av dressingen og bagettene til retten.
God middag!