Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter
Laktosefri

Cæsarsalat med kylling

bacon og nystekte bagetter
4.34 (944)
Under 30 min
8 Ingredienser
En mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter er en klassisk kombinasjon av smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
½ pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Grove bagetter
1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
859 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
66 g
Protein:
69 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger i stedet: Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
 Stek bagettene i 6 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 4–5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et kjøkkenpapir, og la det renne litt av seg. Stek kyllingen i samme stekepanne i omtrent 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
 Skyll og tørk salaten, kutt den i strimler, og legg den over på et stort serveringsfat. Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Fordel grønnsakene over salaten.
 Fordel kyllingen og baconet over salaten. Kutt Grana Padano-osten i tynne skiver, og topp salaten med osten og litt av cæsardressingen. Del bagettene i mindre biter. Bland salaten rett før servering, og server resten av dressingen og bagettene til retten.
God middag!