
Sprøbakt kyllingbryst og pannestekt brokkoli med honning- og urtedressing
Ingredienser
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 73 kcal
- Fett:
- 4 g
- Karbohydrater:
- 8 g
- Protein:
- 2 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan droppe pankoblandingen om du vil. Sett i et steketermometer der kyllingen er på sitt tykkeste. Stek kyllingen i ovnen til kjernetemperaturen ligger på 65 grader. La den hvile i 5–10 minutter før du skjærer den opp i fine skiver. Da vil temperaturen ligge på rundt 68–70 grader, som er fint for kyllingbryst.