Sashimibowl med lakseloin, fullkornsris, syltet rødløk og mangosaus
Ingredienser
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
- Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
- salt
- sukker
- vann
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 421 kcal
- Fett:
- 4 g
- Karbohydrater:
- 86 g
- Protein:
- 10 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek laksen om du foretrekker det! Skjær laksen i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek laksen i 2–3 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe, men fremdeles har en rosa kjerne. Grønnsakene og fisken kan også wokkes raskt, og serveres som en varmrett med risen ved siden av.