Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy
15-20
Lett å lage

Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy

Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Pannekaker

pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Bacon og blåbærsyltetøy

bøkerøkt bacon i skiver
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
blåbærsyltetøy
Blåbærsyltetøy
1 glass
blåbær
Blåbær
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1037 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 119 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek baconet i ovnen om du ønsker det. Sett stekeovnen på 250 grader. Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir, og stek brettet midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til baconet er sprøtt.

  1. Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft. 
  2. Pakk pannekakene inn i aluminiumfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter. 
  3. Varm opp en stekepanne og stek baconet i 4–5 minutter, til det blir gyllent og sprøtt. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden (se tips).
  4. Server pannekakene med baconet og blåbærsyltetøyet, og dryss over blåbærene ved servering.