15-20
Lett å lage
Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Bacon og blåbærsyltetøy
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Blåbærsyltetøy
1 glass
Blåbær
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1037 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 119 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek baconet i ovnen om du ønsker det. Sett stekeovnen på 250 grader. Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir, og stek brettet midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til baconet er sprøtt.
- Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
- Pakk pannekakene inn i aluminiumfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter.
- Varm opp en stekepanne og stek baconet i 4–5 minutter, til det blir gyllent og sprøtt. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden (se tips).
- Server pannekakene med baconet og blåbærsyltetøyet, og dryss over blåbærene ved servering.