Sunt valg
Laks med reddik- og agurksalat, rømmedressing og kokte poteter
Ingredienser
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olje
- pepper
- salt
- smør
- sukker
- vann
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 671 kcal
- Fett:
- 40 g
- Karbohydrater:
- 38 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dampet laks smaker også nydelig: Kok opp 1 liter vann med 1 ss salt, et par pepperkorn og et laurbærblad. Ha laksen i det kokende vannet, skru ned varmen, og sett på lokk. La fisken trekke i omtrent 10 minutter. Løft fiskestykkene forsiktig opp av vannet med en gaffel, hullsleiv eller stekespade.