Bollywoodgryte med kylling og friske grønnsaker, yoghurt, nan og ris

Bollywoodgryte med kylling og friske grønnsaker

yoghurt, nan og ris
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Denne raske kyllinggryten er en utmerket snarvei til India. Med deilig nanbrød til å dyppe i sausen blir dette en favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Basmatiris
135 g
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Bollywoodgryte med kylling
600 g
(Sulfitt, Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Nanbrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Koriander
1 bunt
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1161 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
149 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i biter. 
 Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i et par minutter under omrøring. Tilsett bollywoodgryten, kok opp, og la det småkoke frem til servering. Rør i gryten av og til. Skyll og vend inn spinaten helt til slutt.   
 Varm nanbrødene i ovnen i 2–3 minutter. 
 Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server yoghurten til retten, og topp med korianderen.  
God middag!