Gratinerte burritoer fylt med ferdiglaget chili con carne, med salat og rømme

Gratinerte burritoer med ferdiglaget chili con carne

med salat og rømme
4 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser
Saftige og ovnsbakte tortillaer fylt med ferdiglaget chili con carne. En uimotståelig tex-mex-rett midt i uken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Chili con carne
600 g
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Revet ost
100 g
(Melk, Laktose)
Mais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Lime
½ stk
Olivenolje
1 ss
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
970 kcal
Fett:
47 g
Karbohydrater:
87 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fremfor å lage enchiladas i stekeovnen, kan du varme opp chili con carnen i en kjele, og servere tortillaene og salaten ved siden av.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
 Fordel chili con carnen midt på hver av tortillalefsene, og rull dem sammen. Legg rullene ved siden av hverandre, med bretten ned, på et stekebrett med bakepapir. Fordel den revne osten over tortillaene. Stek tortillaene midt i ovnen i 12–14 minutter, til osten er gyllen.
 Hell laken av maisen. Rens, skyll og kutt paprikaen i strimler. Del limen i båter. Bland sammen maisen, paprikaen og salaten i en salatbolle, og smak til med 1 ss olivenolje, saft fra limen, salt og pepper.
 Server rømmen og resten av limebåtene til retten.
God middag!