Gratinerte burritoer med ferdiglaget chili con carne
med salat og rømme4 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser
Saftige og ovnsbakte tortillaer fylt med ferdiglaget chili con carne. En uimotståelig tex-mex-rett midt i uken.
Saftige og ovnsbakte tortillaer fylt med ferdiglaget chili con carne. En uimotståelig tex-mex-rett midt i uken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Chili con carne
600 g
Tortillalefser
4 stk
Revet ost
100 g
Mais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Lime
½ stk
Olivenolje
1 ss
Lettrømme
150 g
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 970 kcal
- Fett:
- 47 g
- Karbohydrater:
- 87 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fremfor å lage enchiladas i stekeovnen, kan du varme opp chili con carnen i en kjele, og servere tortillaene og salaten ved siden av.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Fordel chili con carnen midt på hver av tortillalefsene, og rull dem sammen. Legg rullene ved siden av hverandre, med bretten ned, på et stekebrett med bakepapir. Fordel den revne osten over tortillaene. Stek tortillaene midt i ovnen i 12–14 minutter, til osten er gyllen.
Hell laken av maisen. Rens, skyll og kutt paprikaen i strimler. Del limen i båter. Bland sammen maisen, paprikaen og salaten i en salatbolle, og smak til med 1 ss olivenolje, saft fra limen, salt og pepper.
Server rømmen og resten av limebåtene til retten.
God middag!