Crispy kylling med ris, salat og chilimajones
Glutenfri

Crispy kylling

med jasminris, salat og chilimajones
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
135 g
Kryddersmør
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Finsnittet rødkål
100 g
Cherrytomater
1 pakke
Mamma Mia salatblanding
75 g
Chilimajones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
896 kcal
Fett:
52 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann i en kjele. Ha i rødkålen, og la den trekke i laken frem til servering.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
 Skyll og del tomatene i to. Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle, og smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
 Server chilimajonesen til retten.
God middag!