Glutenfri
Crispy kylling
med jasminris, salat og chilimajonesNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Jasminris
135 g
Kryddersmør
½–1 pakke
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Finsnittet rødkål
100 g
Cherrytomater
1 pakke
Mamma Mia salatblanding
75 g
Chilimajones
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 896 kcal
- Fett:
- 52 g
- Karbohydrater:
- 72 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann i en kjele. Ha i rødkålen, og la den trekke i laken frem til servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
Skyll og del tomatene i to. Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle, og smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
Server chilimajonesen til retten.
God middag!