Sprø nachos med kjøttdeig, smeltet ost, mais- og bønnesalat og guacamole
Glutenfri

Sprø nachos

med kjøttdeig, smeltet ost, mais- og bønnesalat og guacamole
4.09 (66)
Under 30 min
15 Ingredienser
Hva er mer hverdagskos enn knasende nachos, saftig kjøttdeig og smeltet ost? Når du har flere dipper i tillegg blir det bare enda bedre.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Nachochips
½–1 pakke
Rødløk
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Three spice
1 pakke
Tomatsalsa
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Maiskorn
160 g
Svarte bønner
1 pakke
Mamma Mia salatblanding
75 g
Lime
½ stk
Olivenolje
1 ss
Lime
½ stk
Guacamole
100 g
Urtedressing
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1099 kcal
Fett:
60 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Ha nachochipsene på et stekebrett med bakepapir, og forstek dem i ovnen i 5 minutter. På denne måten holder de seg sprø når du har på resten av tilbehøret. Ta nachochipsene ut av ovnen, og la dem stå på kjøkkenbenken fram til du skal steke dem med resten av tilbehøret. Skrell og finhakk rødløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 1 minutt før du setter opp varmen litt, og tilsetter kjøttdeigen og three spice krydderet. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, til den har fått en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn tomatsalsaen, og stek det hele i 1 omtrent minutt til. Ta stekepannen av varmen.  
 Sil laken av maiskornene. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Del limen i to. Ha salaten, maiskornene, bønnene og 1 ss olivenolje i en salatbolle, press over saften fra halve limen, og smak til med salt og pepper. 
 Ha den stekte rødløken og kjøttdeigen på toppen av nachochipsene, og topp med den revne osten. Stek nachosen i ovnen i 5 minutter. 
 Del resten av limen i båter. Ha limen, guacamolen og urtedressingen i hver sin skål. 
God middag!