15-20
Laktosefri
Glutenfri
Kylling i garam masala-saus med pak choy, vårløk og krydret basmatiris
Garam masala-krydret saftig kylling er en smak av India rett inn på kjøkkenet. Bare å kose seg!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- vann
- olje
- salt
- pepper
Basmatiris
Basmatiris
135 g
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Garam masala-kylling
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Vårløk
½–1 pakke
Pak choy
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Garam masala-krydder
1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss
Vann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 702 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 69 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte risen, og vend inn persilladen.
- Garam masala-kylling: Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir ekstra god smak.
- Garam masala-kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og kyllingen i omtrent 3 minutter, til løken er blank. Ha i garam masala-krydderet og brokkoli- og blomkålbukettene, og stek det hele videre i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen og 1 dl vann i stekepannen. Kok opp, og la det hele småkoke i omtrent 4 minutter. Vend inn pak choyen når det gjenstår omtrent 2 minutter av koketiden. Tilsett 2 ss soyasaus, og smak til med salt og pepper. Topp retten med vårløkringene.
- Vel bekomme!