Pannestekt gnocchi med parmaskinke, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat
15-20

Pannestekt gnocchi med parmaskinke, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje

Gnocchi

gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g
Smør (Melk)
1 ts

Aromasopp og grønne bønner

grønne bønner
Grønne bønner
150 g
rødløk
Rødløk
½ stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g

Ruccola- og mozzarellasalat

ruccola
Ruccola
50 g
tomat
Tomat
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke

Servering

parmaskinke
Parmaskinke
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 628 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ovnsbak tomatene ved 200 grader varmluft for en vri på retten. Vend tomatene med olje, salt og pepper, og bak dem hele i en ildfast form i ovnen i omtrent 8 minutter.

  1. Gnocchi: Kok opp lettsaltet vann i en kjele til gnocchien. 
  2. Aromasopp og grønne bønner: Skyll og kutt vekk endene på de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper, og ha blandingen over i en serveringsskål.
  3. Gnocchi, fortsettelse: Kok gnocchiene i omtrent 2 minutter, eller til de flyter opp. Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i 1 ts smør. Stek gnocchien i 3–4 minutter, til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper.
  4. Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen og tomaten, og del tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomatterningene over i en salatbolle, og vend inn baslamicovinaigretten. Riv mozarellaen i mindre biter, og topp salaten med osten. 
  5. Servering: Server parmaskinken til retten.