Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
Glutenfri

Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter

4.17 (583)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Småpoteter
    300 g
    Fiskeboller i hvit saus
    700 g
    (Fisk, Melk, Laktose)
    Karri
    ½–1 pakke
    Gulrøtter
    2 stk
    Kålrot
    1 bit
    Appelsin
    1 stk
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 681 kcal
    • Fett: 27 g
    • Karbohydrater: 78 g
    • Protein: 31 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne karrien ved siden av, om du heller foretrekker det. Skyll og finrov skallet (kun det oransje) fra appelinen, og vend det inn med råkosten.

     Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
     Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje og ønsket mengde av karrien. La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i  kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak eventuelt til med mer av karrien.
     Skrell gulrøttene og kålroten, og grovriv dem på et rivjern. Kutt vekk skallet av appelsinen, og kutt appelsinkjøttet i biter. Bland sammen gulrøttene, kålroten og appelsinen i en bolle.
    God middag!
    God middag!