Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter
20-30
Vegetar

Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter

Den kraftige smaken av stekt sopp og kjernepesto sammen med mild pasta og frisk grønn salat er smakfulle kombinasjoner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • smør
  • olivenolje
  • salt
  • pepper

Kjernepesto

bladpersille
Bladpersille
1 bunt
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
kjerneblanding
Kjerneblanding
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Olje
½–1 dl

Pannestekt sopp

aromasopp
Aromasopp
100 g
gul løk
Gul løk
½ stk
Smør (Melk)
½ ss

Linguine og brokkoli

brokkoli
Brokkoli
1 stk
pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Grønn salat

restaurantsalat
Restaurantsalat
50 g
sitron
Sitron
½ stk
grønne erter
Grønne erter
125 g
Olivenolje
½ ss

Tilbehør

urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 904 kcal
  • Fett 46 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis pestoen er vanskelig å kjøre sammen kan du tilsette litt lunket vann.

  1. Kok opp vann til pastaen og brokkolien. 
  2. Kjernepesto: Skyll og grovhakk persillen. Skrell og grovhakk hvitløken. Ha persillen, hvitløken, kjerneblandingen og ½–1 dl olje i en egnet beholder og miks det sammen med en stavmikser, blender eller i en liten kjøkkenmaskin. Vend inn den revne Grande Premium-osten og smak til med salt og pepper. 
  3. Linguine og brokkoli: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien med pastaen når det gjenstår omtrent 4 minutter av koketiden. Hell av vannet.
  4. Pannestekt sopp: Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og tilsett soppen. Stek soppen i 3–4 minutter, til den har sluppet væske og blitt tørr igjen. Tilsett løken og ½ ss smør, og stek videre i 3–4 minutter, til soppen og løken er gyllen. Krydre med salt og pepper.
  5. Grønn salat: Skyll og tørk salaten. Del sitronen i to. Ha salaten og ertene i en salatbolle, og klem over litt saft fra sitronen. Vend inn ½ ss olivenolje. 
  6. Linguine og brokkoli, fortsettelse: Bland soppen og kjernepestoen med pastaen og brokkolien. 
  7. Tilbehør: Server urtedressingen til retten.