Mør svinebog i hoisinsaus med eggenudler og pak choy
20-30
Laktosefri

Mør svinebog i hoisinsaus med eggenudler og pak choy

Svinebog trenger lang varmebehandling for å bli mør, her får du den ferdig. Glasert i en kraftig og sødmefylt hoisinsaus med sprø pak choy ved siden av

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • olje
  • pepper
  • salt

Nudler og grønnsaker

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
½ stk
ingefær
Ingefær
1 bit
gulrot
Gulrot
1 stk
pak choy
Pak choy
1 stk
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
½ pakke
lime
Lime
½ stk
Soyasaus (Soya)
1 ss

Mør svinebog i hoisinsaus

mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
200–300 g
lime
Lime
½ stk
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
½ pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1027 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 130 g
  • Protein 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Restetips: Varm opp kjøttet, nudlene og grønnsakene i en stekepanne, og ha det over i en dyp tallerken. Kok opp 4 dl vann, og tilsett okse- eller hønsebuljong. Hell kraften over i tallerkenen. Vipps, en deilig ramen.

  1. Nudler og grønnsaker: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene, og skyll dem i kaldt vann. Skrell og finhakk hvitløken og ingefæren. Skrell gulroten, del den i to på langs, og deretter i skiver på skrå. Skyll og kutt pak choyen i båter gjennom stilkfestet. 
  2. Mør svinebog i hoisinsaus: Ta kjøttet ut av pakken, og spar på kraften. Skjær kjøttet i centimetertykke skiver. Skyll limen, og finriv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, til det er gyllent. Ha i kraften fra pakken, halve pakken med hoisinsausen, limeskallet og sesamfrøene. Skru ned temperaturen til lav varme, og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt og pepper.
  3. Nudler og grønnsaker, fortsettelse: Varm opp kjelen du kokte nudlene i til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken, ingefæren og gulroten i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen, resten av hoisinsausen, saften fra limen og 1 ss soyasaus, og stek det hele i 2–3 minutter til. Smak til med pepper.  
  4. Vel bekomme!