Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
20-30

Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt chipotlekrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olivenolje
  • balsamicoeddik
  • olje
  • salt
  • pepper

Salsicciakjøttdeig

sjalottløk
Sjalottløk
½ stk
ruccola
Ruccola
25 g
salsicciadeig
Salsicciadeig
150 g
chipotlemiks
Chipotlemiks
¼-½ pakke
Vann
½ dl

Salat

tomat
Tomat
1 stk
ruccola
Ruccola
25 g
Olivenolje
1 ss
Balsamicoeddik
½ ss

Tortelloni

tortelloni med ricotta og spinat
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 934 kcal
  • Fett 53 g
  • Karbohydrater 69 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Husk å bruke rikelig med vann når du koker pastaen. Da slipper du at tortellinien kleber seg sammen.

  1. Salsicciakjøttdeig: Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter. Tilsett sjalottløken og ½ dl vann, og stek det hele i 1 minutt. Ha i ruccolaen, og skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og chipotlemiksen. Bland alt, og la det stå på lav varme frem til servering. 
  2. Salat: Kutt tomaten i terninger og bland tomaten og ruccolaen med 1 ss olivenolje og ½ ss balsamicoeddik i en liten salatbolle. 
  3. Tortelloni: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  4. Restetips: Hvis du får rester, er det viktig å avkjøle pastaen så raskt som mulig. Eventuelt kan du koke kun halvparten av pastaen, og spare resten til lunsj dagen etter.