20-30
Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt chipotlekrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Ingredienser
1 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olivenolje
- balsamicoeddik
- olje
- salt
- pepper
Salsicciakjøttdeig
Sjalottløk
½ stk
Ruccola
25 g
Salsicciadeig
150 g
Chipotlemiks
¼-½ pakke
Vann
½ dl
Salat
Tomat
1 stk
Ruccola
25 g
Olivenolje
1 ss
Balsamicoeddik
½ ss
Tortelloni
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 934 kcal
- Fett 53 g
- Karbohydrater 69 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Husk å bruke rikelig med vann når du koker pastaen. Da slipper du at tortellinien kleber seg sammen.
- Salsicciakjøttdeig: Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter. Tilsett sjalottløken og ½ dl vann, og stek det hele i 1 minutt. Ha i ruccolaen, og skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og chipotlemiksen. Bland alt, og la det stå på lav varme frem til servering.
- Salat: Kutt tomaten i terninger og bland tomaten og ruccolaen med 1 ss olivenolje og ½ ss balsamicoeddik i en liten salatbolle.
- Tortelloni: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Restetips: Hvis du får rester, er det viktig å avkjøle pastaen så raskt som mulig. Eventuelt kan du koke kun halvparten av pastaen, og spare resten til lunsj dagen etter.