Tortelloni med salsicciakjøttdeig
spinat og ricottaNy oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Balsamicoeddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- vann
Sjalottløk
½ stk
Ruccola
25 g
Salsicciadeig
150 g
Røkt paprikakrydder
¼-½ pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Ruccola
25 g
Olivenolje
1 ss
Balsamicoeddik
½ ss
Tortelloni med ricotta og spinat
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 930 kcal
- Fett:
- 53 g
- Karbohydrater:
- 69 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Husk å bruke rikelig med vann når du koker pastaen. Da slipper du at tortellinien kleber seg sammen.
Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter. Tilsett sjalottløken og ½ dl vann, og stek det hele i 1 minutt. Ha i ruccolaen, og skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og paprikakrydderet. Bland alt, og la det stå på lav varme frem til servering.
Kutt tomaten i terninger og bland tomaten og ruccolaen med 1 ss olivenolje og ½ ss balsamicoeddik i en liten salatbolle.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hvis du får rester, er det viktig å avkjøle pastaen så raskt som mulig. Eventuelt kan du koke kun halvparten av pastaen, og spare resten til lunsj dagen etter.
God middag!