Club sandwich med kylling, bacon, egg og aioli
Laktosefri

Club sandwich med kylling

bacon, egg og aioli
4.24 (263)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Urtemiks
1 pakke
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Egg
2 stk
(Egg)
Fullkornspita
4 stk
(Hvete, Rug)
Tomater
2 stk
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Mamma Mia salatblanding
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
950 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
107 g
Protein:
62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan kutte potetene i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Legg skivene utover et stekebrett, og vend inn olje og krydder. Stek dem i ovnen i 12–15 minutter, til de er gylne og sprø.

Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i to eller fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 25 minutter, til de er gylne og gjennomstekte (se tips). Vend urtemiksen inn i de ferdigstekte potetene.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter, eller til det er sprøtt. Legg det over på en stor tallerken. Stek kyllingen 2–3 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg den over på tallerkenen med baconet. Stek eggene som speilegg i 2 minutter, snu dem, og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
 Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Skyll og kutt tomatene i skiver. Del de varme pitabrødene i to på midten. Smør aiolien på brødene, og fordel salaten, tomatskivene, kyllingen, baconet og eggene på etter eget ønske. Legg den andre halvdelen av brødet på toppen, og server potetene til.
God middag!