Marinert kyllingfilet med sopp og ovnsbakt potetsalat
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Marinert kyllingfilet med sopp og ovnsbakt potetsalat

4.27 (719)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Rødløk
1 stk
Kjerneblanding
1 pakke
Spinat
100 g
Tomater
2 stk
Sennepsvinaigrette
½ pakke
(Sulfitt, Sennep)
Olje
1 ts
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Sjampinjong
200 g
Olje
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 617 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 40 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetene kan kokes om du heller vil det. Du kan også servere sennepsvinaigretten ved siden av retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skyll og kutt potetene i skiver. Skrell og kutt løken i båter. Fordel potetene og løken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Strø over kjerneblandingen de siste 5 minuttene av steketiden.
 Skjær kyllingfiletene to på langs. Ta vare på kraften fra pakken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2 minutter på begge sider. Ha i soppen, og stek videre i 8–10 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomvarm. Tilsett kraften fra pakken mot slutten av steketiden. Krydre med salt og pepper. 
 Skyll og tørk spinaten. Kutt tomatene i terninger. Vend grønnsakene inn i de ovnsbakte potetene, rødløken og kjernene. Bland inn ønsket mengde av sennepsvinaigretten. 
God middag! 
125 g Potetsalat: 300 g Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!