Vegetar
Salat med stekt halloumi
nektarin og paprika med ajvar3.85 (62)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Nektarin
1 stk
Halloumi
200 g
Rød paprika
1 stk
Oregano
1 pakke
Linser
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Ajvar
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 571 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 30 g
- Protein:
- 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis været tillater det kan du også grille grønnsakene og halloumien. Pensle osten og grønnsakene med litt olje og grill det i 2–3 minutter på hver side.
Skyll nektarinen og paprikaen. Del nektarinen i to og kutt hver halvdel i to. Rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og nektarinen i 3–4 minutter, til de er lett gylne. Legg dem over på en tallerken. Del halloumien i mindre biter. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek halloumien i 1–2 minutter. Krydre med oreganokrydderet.
Sil laken av linsene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll, tørk og kutt enden av hjertesalaten. Kutt salaten i store biter og legg dem utover et stor fat. Fordel paprikaen, nektarinen, linsene og halloumibitene over. Topp med balsamicovinaigretten.
Ha ajvaren i en skål og server den til salaten.
God middag!