Quesadillas med tomatstekte svarte bønner, mangosalsa og avokadohummus
20-30
Vegetar

Quesadillas med tomatstekte svarte bønner, mangosalsa og avokadohummus

Tortillaer med smeltet ost er skikkelig kos. Sammen med smakfulle bønner, en frisk mangosalsa og en fyldig avokadohummus er dette en sunn og god middag.

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Mangosalsa

mango
Mango
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
lime
Lime
½ stk

Tomatstekte bønner

hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
svarte bønner
Svarte bønner
2 pakke
hakkede tomater
Hakkede tomater
1 boks
røkt paprikakrydder
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
lime
Lime
½ stk

Quesadillas

Tortillalefser (Hvete, Gluten)
4 stk
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g

Tilbehør

avokadohummus
Avokadohummus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1027 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 128 g
  • Protein 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Mangosalsa: Skrell mangoen, fjern steinen, og kutt mangokjøttet i små terninger. Skrell og finhakk rødløken. Bland sammen mangoen og halvparten av rødløken i en liten bolle. Smak til med saft fra limen.
  2. Tomatstekte bønner: Skrell og finhakk hvitløken og resten av rødløken. Sil laken av de svarte bønnene, og skyll dem i kaldt vann.
  3. Tomatstekte bønner, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken, rødløken og bønnene i 2–3 minutter. Ha i de hakkede tomatene og krydre med paprikakrydderet, salt og pepper. Kok opp, og la bønnene stå på lav varme frem til servering. Smak til med saft fra limen.
  4. Quesadillas: Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og ha i en av tortillaene. Strø over litt av den revne osten, og legg en tortilla oppå osten. Stek quesadillaen i 1–2 minutter på hver side. Gjør dette med alle tortillaene. Hold quesadillaene varme under aluminiumfolie, og skjær dem i små trekanter før servering.
  5. Tilbehør: Server avokadohummusen til retten.