Fiskeboller i hvit saus med gulrot- og appelsinsalat, og sprøstekt pepperoni
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med gulrot- og appelsinsalat, og sprøstekt pepperoni

4.32 (376)
Under 20 min
7 Ingredienser
Med sprøstekt pepperoni, får du det lille ekstra til den klassiske tradisjonsretten fiskeboller i hvit saus med frisk råkostsalat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olje
  • salt
Småpoteter
300 g
Fiskeboller i hvit saus
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Pepperoni
50-100 g
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 878 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme fiskebollene i et vannbad. Kok opp en kjele med vann, legg posen med fiskebollene i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.

 Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Skrell og kutt appelsinen i små terninger. Bland gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål. Vend inn 1 ts sukker, og smak til med saften fra den halve sitronen.
 Hell fiskebollene og den hvite sausen i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke i 8–10 minutter, eller til fiskebollene er gjennomvarme.
 Skjær pepperoniskivene i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien i 4–5 minutter, til den er gyllen og sprø. 
 Kutt resten av sitronen i båter, og server dem til retten.
God middag!