Salsicciaruller med krydrede poteter, tomatsalsa og eplesalat
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Salsicciaruller med krydrede poteter, tomatsalsa og eplesalat

Grillkrydderet gir potetene et fyldig sting. Det perfekte tilbehøret til deilige italienske salsicciaruller.

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • melk
  • olje
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik

Krydrede poteter

poteter
Poteter
350 g
paprikakrydder
Paprikakrydder
½ pakke
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
tomatsalsa
Tomatsalsa
1 pakke

Salsicciaruller

salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
panering
Panering
¼ pakke
Salt
½ ts
Melk (Melk)
¼ dl

Eplesalat

rødt eple
Rødt eple
1 stk
restaurantsalat
Restaurantsalat
100 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 693 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 55 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt kaldt vann på hendene når du ruller deigen, så setter den seg ikke fast på fingrene dine.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Krydrede poteter: Skyll og kutt potetene i store terninger. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og paprikakrydderet. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp de ferdigstekte potetene med aiolien og tomatsalsaen.
  3. Salsicciaruller: Bland sammen salsicciadeigen, ½ ts salt, paneringen og ¼ dl melk i en bolle. Form deigen til store ruller, og klem dem litt flate. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciarullene i 4–5 minutter, til de er gjennomstekte.
  4. Eplesalat: Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Ha epleskivene og salaten i en serveringsskål. Drypp over litt olivenolje og eddik.
  5. Bon appétit!