20-30
Laktosefri
Glutenfri
Salsicciaruller med krydrede poteter, tomatsalsa og eplesalat
Grillkrydderet gir potetene et fyldig sting. Det perfekte tilbehøret til deilige italienske salsicciaruller.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- melk
Basisvarer
- salt
- melk
- olje
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Krydrede poteter
Poteter
350 g
Paprikakrydder
½ pakke
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Tomatsalsa
1 pakke
Salsicciaruller
Salsicciadeig
300 g
Panering
¼ pakke
Salt
½ ts
Melk (Melk)
¼ dl
Eplesalat
Rødt eple
1 stk
Restaurantsalat
100 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 693 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 55 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt kaldt vann på hendene når du ruller deigen, så setter den seg ikke fast på fingrene dine.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Krydrede poteter: Skyll og kutt potetene i store terninger. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og paprikakrydderet. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp de ferdigstekte potetene med aiolien og tomatsalsaen.
- Salsicciaruller: Bland sammen salsicciadeigen, ½ ts salt, paneringen og ¼ dl melk i en bolle. Form deigen til store ruller, og klem dem litt flate. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciarullene i 4–5 minutter, til de er gjennomstekte.
- Eplesalat: Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Ha epleskivene og salaten i en serveringsskål. Drypp over litt olivenolje og eddik.
- Bon appétit!