Panert torsk med agurk- og eplesalat, bulgur og curry- og mangodressing
15-20

Panert torsk med agurk- og eplesalat, bulgur og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)

Panert torsk

panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g

Agurk- og eplesalat

rødløk
Rødløk
½ stk
ingefær
Ingefær
½ bit
agurk
Agurk
½ stk
grønt eple
Grønt eple
½ stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ts

Tilbehør

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 792 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke den panerte torsken i en stekepanne på middels høy varme, med litt olje og smør. Stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gyllen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
  3. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
  4. Agurk- og eplesalat: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og finriv ½–1 ts av ingefæren på et rivjern. Bland løken, ingefæren, 2 ss eddik og 1 ts sukker i en skål. La stå å trekke i 5 minutter.
  5. Agurk- og eplesalat, fortsettelse: Skyll agurken og eplet. Lag tynne bånd av agurken med en potetskreller eller ostehøvel. Kutt eplet i tynne skiver. Bland agurken og eplet i serveringsskålen med løken og ingefæren rett før servering. 
  6. Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten.