Laktosefri
Krydderstekt laks i tortilla
med rødkålsalat og curry- og mangodressingNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Fyll de varme tortillaene med sprø kålsalat og saftig, krydret laksefilet, og topp det hele med en smakfull dressing.
Fyll de varme tortillaene med sprø kålsalat og saftig, krydret laksefilet, og topp det hele med en smakfull dressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Finsnittet rødkål
100 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
½ dl
Vann
1 dl
Hvetetortillaer
4 stk
Laksefilet
270 g
Sitruskrydder
½–1 pakke
Agurk
½–1 stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 740 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 54 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek én og én tortilla i en middels varm stekepanne med litt olje, til de er gylne. Da trenger du ikke sette på stekeovnen.
Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
Kok opp 3 ss eddik, ½ dl sukker og 1 dl vann i en kjele. Skru av platen, og ha kålen i kjelen med syltelaken. Vend det godt sammen, og smak til med salt og pepper før servering.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 8–10 minutter før servering.
Skjær fisken i strimler på langs på omtrent 1 cm, og vend dem i sitruskrydderet. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1–2 minutter.
Skyll og kutt agurken i terninger. Fyll tortillalefsene med kålen, agurken, laksen og curry- og mangodressingen.
God middag!