Lofotburgere
med pannestekte grønnsaker, knuste persillepoteter og aioliIngredienser
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Selleri
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 475 kcal
- Fett:
- 24 g
- Karbohydrater:
- 41 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag potetmos i stedet. Skrell potetene, og kok dem i usaltet vann i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Sil vannet av potetene. Bruk en visp eller stapper, og mos potetene med litt smør. Spe på med melk, litt etter litt, mens du rører, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.