Roede
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingspyd
med krydret ris og agurk- og mangochutneysalat4.2 (103)
Under 30 min
7 Ingredienser
Disse kyllingspydene er ferdigkrydrede og klare for grillen eller stekepannen. Den friske agurksalaten blir smaksatt av mangochutney og er nydelig tilbehør.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornsris
135 g
Persillade
1 pakke
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Mangochutney
1 glass
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Olje
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 634 kcal
- Fett:
- 16 g
- Karbohydrater:
- 83 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill kyllingspydene på grillen om været tillater det!
Tilbered risen som anvist på pakken. Vend persilladen inn i den ferdigkokte risen.
Skrell gulroten og skyll paprikaen og agurken. Skjær gulroten og agurken i strimler på langs med en grønnsaksskreller. Kutt paprikaen i strimler. Bland sammen grønnsakene, mangochutneyen, litt salt og pepper i en skål. La salaten stå på benken frem til servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte.
125 g Ris 100 g Salat: 150 g Energiinnhold: ca. 360 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!