20-30
Roede
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingspyd med krydret ris og agurk- og mangochutneysalat
Disse kyllingspydene er ferdigkrydrede og klare for grillen eller stekepannen. Den friske agurksalaten blir smaksatt av mangochutney og er nydelig tilbehør.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Krydret ris
Fullkornsris
125 g
Kryddermiks med hvitløk og persille (Sulfitt)
1 pakke
Agurk- og mangochutneysalat
Gulrøtter
200 g
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Mangochutney
1 glass
Kyllingspyd
Krydrede kyllingspyd
300 g
Olje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 583 kcal
- Fett 10 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill kyllingspydene på grillen! Du kan også servere en lett dressing til retten.
- Krydret ris: Tilbered risen som anvist på pakken. Vend kryddermiksen inn i den ferdigkokte risen.
- Agurk- og mangochutneysalat: Skrell gulrøttene og rens paprikaen. Kutt gulrøttene og agurken i strimler på langs med en grønnsaksskreller. Kutt paprikaen i strimler. Bland sammen grønnsakene, mangochutneyen, litt salt og pepper i en skål. La salaten stå på benken frem til servering.
- Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte.
- God middag!
- Kylling: 125 g Ris 100 g Salat: 150 g Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).