Pasta med kylling
tomater, balsamicovinaigrette og Grana PadanoNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Linguine
200 g
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Spinat
100 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Grana Padano
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 722 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 80 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend kyllingen, grønnsakene og balsamicovinaigretten inn i pastaen rett før servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend litt olivenolje inn i pastaen når den er ferdigkokt.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt cherrytomatene i to. Skyll og tørk spinaten.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett rødløken, og stek videre i et par minutter. Vend inn balsamicovinaigretten, cherrytomatene og spinaten. Stek det hele videre under omrøring i 1–2 minutter, og krydre med litt salt og pepper.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern over pastaen ved servering.
God middag!