Pulled pork i pitabrød
med frisk rødkålsalat og urtedressingIngredienser
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
- Pepper
- salt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 700 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke er så glad i rå kål, kan rødkålen også dampes, stekes eller brukes i stuinger. Visste du at rødkålen får lillafargen sin fra antocyaner, som også finnes i blåbær? Den er rik på vitamin C, K og kostfiber, og er en kilde til B- vitaminet folat. En supergrønnsak som kan spises året rundt – ikke bare til jul.